It looks like you're using an Ad Blocker.
Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.
Thank you.
Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.
www.saintbirgitta.com...
Μια παλιά ιστορία που απαιτεί αναθεώρηση, αλλά ότι θα αποτελέσει μια αποκάλυψη. Ένα άλλο απόσπασμα που χρήζουν επισκευής. «Είμαι, επίσης, ότι κάθε τόσο ενάρετο καλό ροές από μένα, σαν από μια καλή άνοιξη και όλα γλυκύτητα προέρχεται από εμένα, σαν από μια καλή αμπέλου. ΧΩΡΙΣ μου, κανείς δεν μπορεί να είναι ισχυρό, κανείς δεν ήταν, κανείς δεν ενάρετο. Για το λόγο αυτό, το ισχυρούς άνδρες του κόσμου αμαρτία εναντίον μου υπερβολικά. Τους έδωσα δύναμη και την εξουσία, έτσι ώστε να μπορεί να τιμήν μου, αλλά αποδίδουν την τιμή να τους εαυτούς τους, σαν να έχεις από τον εαυτό τους. Η wretches δεν θεωρούν τη δική τους αδυναμία. Αν ήθελα να τους στείλει το λιγότερο μικρή αναπηρία, που αμέσως θα σπάσει και όλα θα έχανε την αξία για αυτούς. Πως λοιπόν θα μπορέσουν να αντέξουν και θα μπορούσε να μου επιβάλει τις ποινές της αιωνιότητας; Αλλά αυτοί που σήμερα λέγεται ότι είναι ακόμη πιο σοφή την αμαρτία εναντίον μου. Για τους έδωσα την άποψη, γνώση και σοφία για να μπορέσουν να αγαπάς, αλλά το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν είναι το δικό τους πλεονέκτημα από άποψη χρόνου. Έχουν τα μάτια τους στο κεφάλι, αλλά να κοιτάζουμε μόνο τη δική τους απόλαυση. "
In the beginning God created the heavens and the earth. Earth has not been shaped and empty; darkness cover the ocean highway, and the Spirit of God hover above the water surface. He said: "Be bright." Then it was light. He saw that the light is good, and dipisahkanNyalah the light from dark. And the light is Lucifer, whose name means light bearer, so he was also named by the name of the day. The evening and the morning the first day.